Mali i Dajtit dhe Spille, dy vendet magjike për të kaluar pushimet

Tingujt e dallgëve të detit, janë bërë melodia më e preferuar e kësaj ane. Fshati bregdetar që së fundmi me…

Turqia destinacioni kryesor i pushuesve nga Kosova, “Fibula” me oferta të shumta

Pushuesit kosovarë vazhdojnë t’i qëndrojnë besnik rivierës turke. Ndër vendet më të frekuentuara mbetet Antalia, porse kërkesa të mëdha ka…

FIBULA pajiset me vulën “Safe Travels”

FIBULA është agjencia e parë e turizmit në Kosovë që është pajisur me vulën “Safe Travels”, për parandalimin e përhapjes…

Kërkohen 3 milionë euro për rimëkëmbjen e turizmit, sytë nga tregu i brendshëm dhe i rajonit

Mbyllja e kufijve si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, por edhe kufizimi i lëvizjes së njerëzve…