Pushim të hënave për 6 festa që bien në vikend, qytetarët kërkojnë që kjo të ndryshohet

Nesër në të gjitha institucionet qendrore dhe lokale të Kosovës do të jetë ditë pushimi për shkak të Ditës së…

Mungesa e Listës Serbe pamundëson shqyrtimin e projektligjit për festat zyrtare

Deputetët e Kuvendit nuk e kanë shqyrtuar projektligjin për festat zyrtare në Kosovë. Kryeparlamentari Glauk Konjufca ka kërkuar që të…

OAK kërkon ndryshime urgjente në festat zyrtare

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) kërkon nga Qeveria e Kosovës që me urgjencë të propozojë ndryshim plotësimin e Ligjit…

OAK: Të mos dëmtohet zhvillimi ekonomik me pushime jologjike

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) kërkon nga Kryeministri i vendit, Albin Kurti dhe Qeveria e Kosovës që me urgjencë…

Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhet komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media. Ky komision…