Vizitohet fermeri Granit Berisha, pasi ferma e tij u kaplua nga zjarri

Drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe  Zhvillimit Rural, Naim Arifi, së bashku me zyrtarë nga kjo drejtori sot gjatë…

“Subvencionet 2021”, policia jep detaje për arrestimin e dy personave në Gjilan

Një zyrtar i Drejtorisë së Bujqësisë në Komunë e Gjilanit dhe një fermer janë arrestuar të enjten në Gjilan. Arrestim…

Fermeri 79 vjeçar nga Suhareka flet për vështirësitë, tregon se deri tash ka humbur 300 mijë euro

Një jetë të tërë ia kushton punimit të tokës, e asnjëherë më vështirë nuk e patën të mbijetojnë si fermerë…

Pandemia i shkaktoi dëme mbi 30 mijë euro, fermeri nga Krusha e Madhe në prag të falimentimit

 Janë më shumë se 30 mijë euro humbje që ka pësuar familja Duraku gjatë kohës së pandemisë. Tash e më…
error: