300 familje skamnore ndihmohen me ushqime e pako higjienike  

Komuna e Ferizajt ka bërë të ditur se 300 familje skamnore do të mbështeten me pako ushqimore e higjienike deri…

​I infektuari nga Ferizaj, nuk ka pasur kontakt më askë në Ferizaj

Komuna e Ferizajt ka njoftuar se një ferizajas i infektuar me koronavirus nuk kishte qëndruar fare në Ferizaj. Nga njoftimet…

194, numri i telefonit që ferizajasit mund të thërrasin për të dyshuarit me koronavirus

Qytetarët ferizajas tashmë kanë mundësinë të lajmërohen në numrin 194, për të gjitha rastet që dyshojnë se janë të prekur…

Ferizaj pa koronavirus, shtabi emergjent merr vendime të reja

Komuna e Ferizajt ka marrë të gjitha masat mbrojtëse për ballafaqimin  me koronavirusin dhe deri më tash nuk është konfirmuar…

Rastet e dyshuara me koronavirus në Ferizaj janë të pavërteta

Komuna e Ferizajt ka demantuar pohimet e një pjese të mediave të cilat kanë raportuar për dy raste të reja…

Komuna e Ferizajt me apel për qytetarët: Mbeturinat të hidhen në qese

Me kërkesë të KRM “Pastërtia” që të mbrohet shëndeti i punonjësve të mirëmbajtjes/pastrimit nga virusi COVID-19, Komuna e Ferizajt apelon…

Gjykata e Ferizajt anulon të gjitha seancat gjyqësore, përveç rasteve urgjente

Gjykata Themelore në Ferizaj ka anuluar të gjitha aktivitetet e gjykatës dhe seancat gjyqësore përveç çështjeve të paraburgimit, urdhrat mbrojtës,…

Komuna e Ferizajt redukton stafin, puna nuk ndalet

Me qëllim të mbrojtjes së shëndetit publik, Komuna e Ferizajt ka bërë reduktimin e stafit nëpër departamente. Pavarësisht kësaj, do…

Në Ferizaj dezinfektohen ndërtesat komunale, palestra sportive dhe stadiumi

Komuna e Ferizajt ka ndërmarrë masat parandaluese për përhapjen e koronavirusit. Përveç dezinfektimit të shpeshtë të Qendrës Kryesore të Mjekësisë…

Ferizajasve të ardhur nga shtetet evropiane i kërkohet të vetizolohen

Shtabi emergjent dhe ekipi profesional i komunës së Ferizajt, i krijuar rishtaz për përballimin e pandemisë së virusit Corona, ka…