Ferizaj së shpejti me fusha tenisi e pingpongu

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu bashkë me kryetarin e Federatës së Tenisit të Kosovës Mejdi Rexhepi dhe ish-kryetarin…

Ferizaj vazhdon me dezinfektimin e hapësirave publike

Dezinfektimi i hapësirave publike e mjediseve të punës në institucione shtetërore po vijon, nën mbikëqyrjen e Inspektoratit të Komunës së…

Ferizaj shpërndan 330 koshere të bletëve të llojit më të avancuar

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë e Komunës së Ferizajt ka shpërndarë sot 330 kosheret e bletëve të llojit më të…

Arrin në 82 numri i të shëruarve nga COVID-19 në Ferizaj

Ferizaj është komuna që është prekur më së shumti me raste të koronavirusit në nivel të vendit. Fatmirësisht, ditëve të…

Mbi 4000 familje në Ferizaj ndihmohen me pako ushqimore dhe higjienike

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se gjatë ditëve me pandemi kanë ndihmuar më shumë…

Shtohen kontrollet policore në Ferizaj, gjobiten qytetarët që nuk respektojnë orarin e qarkullimit

Daljet e shumta të qytetarëve pa respektuar orarin e qarkullimit, pas heqjes së karantinës në Ferizaj, kanë nxitur Shtabin e…

Ferizaj me lajme të mira, 72 të shëruar nga 98 raste

Komuna e Ferizajt mbetet me numrin më të lartë të rasteve me Covid-19 me 98 të tilla. Mirëpo, së fundmi…

Agim Aliu u kërkon ferizajasve të respektojnë orarin e qarkullimit

Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu ka kërkuar nga qytetarët e kësaj komune që të respektojnë masat e institucioneve…

Edhe 11 të shëruar në Ferizaj

Ferizaj është komuna me rastin më të madh të të prekurve me koronavirus në Kosovë. Kryetari Agim Aliu ka bërë…

Qytetarët e Ferizajt nuk po i respektojnë dispozitat shëndetësore

Ferizaj, e cila është komuna me numrin më të madh të personave me COVID-19, tashmë ka një situatë më stabile…