Shikoni në çantën tuaj: Nëse e keni këtë gjë, hidheni pasi sjell varfëri

Ekspertët e Feng Shui paralajmërojnë se disa gjëra nuk duhen mbajtur kurrë në një çantë. Është e rëndësishme që të…

Besohet se nuk duhet ta vendosni orën në këto dy dhoma

Rregullat e Feng Shui-t për tërheqjen e lumturisë dhe energjisë pozitive në shtëpi thonë se është shumë e rëndësishme se…

Ngjyrat më të lumtura për 2022 sipas Feng Shui

Dëshironi të tërhiqni para dhe lumturi këtë vit? Ngjyrat më të lumtura në vitin 2022 përcaktohen nga ekspertët e Feng…

Feng Shui – mos i mbani këto gjëra pranë derës!

Filozofia Feng Shui e dekorimit të shtëpisë nënkupton që ne t’i përmbahemi disa rregullave të dekorimit të shtëpisë në mënyrë…