“Alergjia e polenit prek më së shumti fëmijët”

Ardhja e pranverës sjell probleme për personat me alergji ndërsa fëmijët janë ndër më të prekurit nga rritja e alergjisë…

Përfshirja e të miturve në krime, psikologët flasin për shkaqet dhe pasojat

Pothuajse çdo ditë në raportet e Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se të miturit janë të përfshirë në vepra…

​Edhe Kosova rrezikon të preket nga fruthi, bëhet thirrje për vaksinim të fëmijëve

Përkundër që në Kosovë ende nuk ka asnjë rast të prekur dhe as të dyshuar me sëmundjen e fruthit, ekziston…

Si ndikon punësimi i nënave te fëmijët e tyre

Në vitin 2015, rezultatet e një studimi zbuluan se vajzat e nënave të punësuara shpesh performojnë më mirë në karrierën…

Fëmijët trashëgojnë këto tre tipare karakteristike nga baballarët e tyre

Shpesh pyesim veten nëse prindërit i transferojnë në të njëjtën masë karakteristikat e tyre fizike dhe psikologjike te fëmija. Shumë…