​Kurti: Prioritet e kemi edukimin e hershëm të fëmijëve

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka deklaruar se prioritet i ekzekutivit do të jetë edukimi i hershëm i fëmijëve. Në…

Rriten rastet e fëmijëve që raportojnë dhunën

“Dhuna nuk ka justifikim”, “Dhuna nuk ka disiplinë”, janë mesazhet që u ekspozuan në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, e që…

Qendrat mësimore ndihmojnë në qasjen në arsim të fëmijëve të komuniteteve

Qendrat mësimore në Kosovë kanë ndikuar që fëmijët e komuniteteve romë, ashkalinj dhe egjiptian të kenë qasje më të mirë…

Mjekët sugjerojnë vaksinimin e fëmijëve, MSh së shpejti me vendim

Ministria e Shëndetësisë është duke e shqyrtuar mundësinë e aplikimit të vaksinave kundër COVID për të gjithë fëmijët e moshave…

Nis java e edukimit medial, mbetet shqetësues raportimi i rasteve individuale për fëmijët e cenueshëm

Hapësira e vogël mediale që u dedikohet fëmijëve, emisionet me përmbajtje joadekuate për ata, mungesa e madhe e vetëdijesimit të…

KOMF: Shqetësues mbetet raportimi i rasteve të fëmijëve që janë të cenueshëm

Në javën ndërkombëtare të edukimit medial është mbajtur tryeza “Edukimi medial, përmbajtjet e papërshtatshme për fëmijë”, ku u tha se…

Zgjerohet skema e shtesave, nga nesër mund të aplikoni për fëmijët e lindur në 2015 e tutje

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se sot ka marrë vendim që prej këtij muaji të zgjerohet skema e…

UNICEF-i dhe Banka Raiffeisen dhuruan 195 tabletë për nxënësit e Gjilanit

Raiffeisen Bank Kosova ka dhuruar sot 195 tabletë për nxënësit me nevoja të veçanta të shkollës fillore “Selami Hallaçi” në…

​‘Mbrojtja e fëmijëve në mediat audiovizive’, Krasniqi: Do të vijojmë me monitorim të rregullt për zbatimin e dispozitave përkatëse

Në Tiranë u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Mbrojtja e fëmijëve në mediet audiovizive”, organizuar nga Autoritet i Mediave Audiovizive.…
error: