Një ditë me yjet e vegjël të ‘’Stars of Prishtina’’

Së bashku me yjet e kopshtit ‘’Stars of Prishtina’’ sjellim aktivitete të pafundme. Ditën në këtë kopsht e nisëm me…

Mitrovica e Veriut ndan nga 100 euro për çdo fëmijë të lindur në vitin 2023

Çdo fëmijë i lindur në vitin 2023 do të përfitojë nga 100 euro në Komunën e Mitrovicës së Veriut. Lajmin…

Kuizi i diturisë në kopshtin ‘’Bota e Çudirave’’

Jo vetëm që kuizet janë argëtuese për fëmijët, ato janë gjithashtu një formë atraktive e të mësuarit. Kuizet mund t’i…

Katër fëmijë u gjetën të gjallë një muaj pas rrëzimit të avionit në Kolumbi

Katër fëmijë nga një komunitet indigjen në Kolumbi u gjetën të gjallë në jug të vendit më shumë se pesë…

Si t’i përdorim ilaçet në mënyrë të duhur

Shumë prindër ndihen të stresuar kur fëmija i tyre ka gjendje jo të mirë shëndetësore dhe ka nevojë për barna.…

​Dita Botërore e Lupus

10 Maji në të gjithë botën është Dita Botërore e sensibilizimit për sëmundjen e lëkurës Lupus. Lupus është një sëmundje…

Dy fëmijë lëndohen nga rryma në oborrin e shkollës “Faik Konica”

Dy fëmijë janë lënduar nga energjia elektrike sot në oborrin e shkollës “Faik Konica” në Prishtinë. Zëdhënësja e Policisë për…

Ndërron jetë një fëmijë në Vushtrri

Një fëmijë ka ndërruar jetë dje në komunën e Vushtrrisë. Sipas Policisë, dyshohet se viktima është plagosur nga një armë…