​Osmani e Kurti kujtojnë Aganin: Kontribuoi shumë për shtetin e Kosovës

Në 22-vjetorin e vrasjes së veprimtarit dhe ish-nënkryetarit të LDK-së, Fehmi Agani, presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani e…

22 vjet nga vrasja e Fehmi Aganit

Sot bëhen 22 vjet nga vrasja e nënkryetarit shumëvjeçar të LDK-së dhe deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fehmi…

“Ç’mu paska thye krahu”, si reagoi Rugova për lajmin e vrasjes se Aganit

Të mërkuren u bënë 21 vite nga vrasja e profesorit dhe veprimtarit Fehmi Agani,i cili ishte ndër themeluesit e LDK-së…

Kryetari Mustafa përkujton Fehmi Aganin

Në 21-vjetorin e vrasjes, kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka përkujtuar nënkryetarin e LDK-së Fehmi Agani të vrarë nga forcat…

Osmani kujton Aganin: Vrasja e tij ishte për të dobësuar vullnetin dhe këmbëngulësinë e shqiptarëve për liri dhe pavarësi

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, njëherit nënkryetarja e LDK-së, Vjosa Osmani, kujtoi një ndër themeluesit e partisë Fehmi Aganin në…

21 vjet nga vrasja e Fehmi Aganit

Sot bëhen 21 vjet nga vrasja e nënkryetarit shumëvjeçar të LDK-së dhe deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fehmi…