Ndërhyrja e qeverisë në zgjedhje, FIFA pezullon federatën

Byroja e Këshillit të FIFA-s ka vendosur që ta pezullojë Federatën e Futbollit të Sri Lankës (FFSL) me efekt të…

Licencohen edhe Federata e Volejbollit dhe e Atletikës

Në kuadër të licencimeve të federatave vendore sportive, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit përveç FBK-së ka licencuar sot edhe…

Ngjarjet e datës 21 dhjetor 2022

Mbahet simpoziumi shkencor ”Lëvizja e viteve 1990-1991 dhe shpërbërja e Federatës Jugosllave’.( Instituti Albanologjik, ora 09:00) Instituti për Politika Zhvillimore…

Punëtorët në Prishtinë kërkojnë rritje pagash dhe kthim nën menaxhim të komunës

Punëtorët teknik e mirëmbajtës të disa shkollave të Prishtinës dhe Qendrave të Mjekësisë Familjare MF-ve dhe atyre të sigurimit fizik…