Federata e Futbollit Skandinav kërcënon me largim nga FIFA

Federata e Futbollit Skandinav, ku përfshihen kombëtaret si Danimarka, Suedia, Norvegjia, Finlanda, Islanda dhe Ishujt Faroe kanë kërcënuar që do…