Peci: Kemi paraparë 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve në sektorin e bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë se komisioni qeveritar për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara…

​Mbillen rreth 40 fidanë në hapësirat e Qendrës së Studentëve

Rreth 40 fidanë janë mbjell në Kampusin e Qendrës së Studentëve nga Misioni i Bashkimit Evropian (EULEX). Nga ky mision…

​Peci: Ka besim brenda koalicionit Guxo-LVV

Ministri i Bujqësisë, njëherësh bashkëkryetar i Partisë Guxo, Faton Peci, ka thënë se me Lëvizjen Vetëvendosje do të vazhdonin partneritetin,…

Ministri Peci: 90% më shumë sipërfaqe të mbjella me misër se sa vitin e kaluar

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka thënë se në këtë vit janë mbi 17 mijë hektarë apo 90% më shumë…

Ministri Peci: Javën e ardhshme dihen bujqit përfitues të subvencioneve

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci sot gjatë ditës qëndroi për vizitë në fshatin Domanek të Drenasit,…

Kosova dhe Turqia dakordohen që të avancojnë marrëdhëniet ndërinstitucionale

Ministri Peci ka udhëtuar për në Turqi me ftesë të Ministrit të Bujqësisë dhe Pylltarisë, Vahit Kirişci. Homologët zhvilluan takim…

Peci: Ende nuk kemi konfirmim të saktë për largimin e Kica-Xhelilit në LDK

Ministri i Bujqësisë Faton Peci nuk ka mund të pohojë e as mohojë largimin e Doarsa Kica- Xhelili nga partia…

Peci: Ata që dëshirojnë në mënyrë jo legjitime të devijojnë vullnetin politik, e kanë të pamundur

Partia Guxo po mban kuvendin e parë zgjedhor në të cilin do të konstituohen organet dhe statuti i saj. Aty…

​Doarsa Kica pritet t’i bashkohet LDK-së

Deputetja e Grupit Parlamentar  të Lëvizjes Vetëvendosje, Doarsa Kica – Xhelili përfundimisht i ka ndarë rrugët me këtë grup dhe…

Ministri Peci takoi ambasadorin e Malajzisë Dato Abdul Malik Melvin Castelin

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë ditës priti në takim Ambasadorin e Malajzisë, Dato Abdul Malik…