Projektligji për faljen e gjobave shkon në Kuvend pa përkrahjen e Komisionit për Shëndetësi

Projektligji që synon faljen e gjobave për shkelësit e masave të vendosura gjatë periudhës së pandemisë COVID-19 është proceduar në…

​Kollçaku bën thirrje për vaksinim dhe vigjilencë të institucioneve shëndetësore

Kryetarja e Komisionit për Shëndetësi, Fatmire Mulhaxha Kollçaku ka bërë thirrje për vaksinim e vigjilencë nga institucionet shëndetësore. Pas rritjes…

​Pilot-projekti me përpilimin e listës së pacientëve në komuna fillon këtë vit

Rreth 80 për qind e shërbimeve shëndetësore në Kosovë jepen nga kujdesi shëndetësor. Kështu u tha në tryezën e organizuar…

​Deputetët diskutojnë për zbatimin e konceptit të mjekësisë familjare

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka mbajtur tryezën me temën “Zbatimi i konceptit të mjekësisë familjare, të arriturat dhe…

​Opozita akuza të forta ndaj MSH-së: Vaksina të skaduara dhe ulje e qëllimshme e testimeve

Opozita po hedh dyshime se ka doza të vaksinave që u ka skaduar afati dhe një gjë të tillë po…