​Komisioni për shëndetësi ofron mbështetje për Klinikën e Onkologjisë

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale vizituan sot Klinikën e Onkologjisë, me ç’rast ofruan edhe mbështetjen e tyre…

​Pushteti nuk mbështet Projektligjin për shëndetësinë të iniciuar nga opozita

Partia në pushtet, Lëvizja Vetëvendosje nuk e mbështet Projektligjin për shëndetësinë të iniciuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, pasi i…

​Pozita nuk i mbështet dy projektligjet për shëndetësi të propozuara nga PDK dhe LDK

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi nga radhët e pozitës nuk kanë mbështetur as Projektligjin për rregullimin e çmimit të produkteve…

Vetëm 29% e nënave kosovare ushqejnë fëmijët me qumësht gjiri deri në muajin e gjashtë

Të ushqyerit e fëmijëve me qumësht gjiri në Kosovë nuk është në nivelin e duhur, ku vetëm  29 përqind e…

​Kuvendi miraton disa projektligje për shëndetësi

Pas lëshimit të seancës nga partitë opozitare ka dështuar votimi i disa marrëveshjeve ndërkombëtare por deputetët e shumicës e kanë…

Kërkohet që leja e lehonisë dhe ajo prindërore për të punësuarit të rregullohet me ligjin e ri të punës

Leja e lehonisë dhe leja prindërore për të punësuarit po kërkohet që të rregullohet me ligjin e ri të punës.…

Kollçaku thotë se kundërshtimet e opozitës lidhur me menaxhimin e pandemisë janë me tendencë politike

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Kollçaku ka thënë se kundërshtimet e opozitës lidhur me menaxhimin e pandemisë me COVID-19 janë…