Fatkeqësitë natyrore globale me kosto mbi 70 miliardë dollarë

Humbjet ekonomike globale nga fatkeqësitë natyrore dhe njerëzore vlerësohen në 77 miliardë dollarë, për gjysmën e parë të vitit, njoftoi…

Koqinaj: Shteti duhet t’iu paraprijë fatkeqësive me vlerësime dhe masa

Situata e krijuar si shkak i vërshimeve, po konsiderohet vështirë e riparueshme. Pavarësisht se dëmet ende nuk janë vlerësuar, ato…

Fatkeqësitë natyrore u kushtojnë siguruesve 76 miliardë dollarë këtë vit

Fatkeqësitë natyrore, të tilla si zjarret që shkatërruan pjesë të Shteteve të Bashkuara dhe një numër rekord uraganesh në Atlantik,…
error: