Trajtimi i miomave me laparaskopi në spitalin “Fati im”

Laparaskopia është metodë e veçantë e trajtimit të shumë problemeve që kërkojnë intervenim kirurgjik e njohur si kirurgji e mbyllur.…

Çka është fontanela?

Kafka e bebes nuk formohet komplet gjatë periudhës së shtatzënisë, kjo në mënyrë që gjatë lindjes të kalojë foshnja në…

Si duhet të ushqehen lehonat?

1.Trupi juaj ka bërë mrekulli, tashmë ju e keni në duar beben tuaj, por kjo nuk do të thotë se…

A i njihni shkaqet më të shpeshta të infertilitetit femëror?

Infertilitet quhet pamundësia për të arritur shtatzëninë pas 12 muaj përpjekjesh të pasuksesshme. Kur kemi të bëjmë me çifte të…

Top 5 ushqimet për të luftuar aneminë te fëmijët

*️⃣Shumë fëmijë rezultojnë të jenë anemik, e njohur në gjuhën e popullit si pagjakësi e cila shoqërohet me lëkurë të…

Super ide të shëndetshme për ushqimin e fëmijëve në shkolla

Shëndeti i fëmijëve është primar për çdo prind, ndonjëherë nga ngarkesat e përditshmërisë ne kemi nevojë për ide rreth ushqimit…

A mund të bëjë ushtrime fizike një grua shtatzënë?

Studimet e fundit në botë kanë treguar se ushtrimet fizike gjatë shtatzënisë kanë ndikim pozitiv por që sigurisht se ato…

Si e ndihmon babai i ri procesin e lindjes?

Si e ndihmon babai i ri procesin e lindjes ? *️⃣Kur vjen koha e lindjes nëna dhe babai i ri…

Kur duhet të qëndrojë ulur fëmija juaj?

1️⃣Fëmijët janë të ndryshëm e shumë herë prindërit shqetësohen kur shohin fëmijë të së njejtës moshë të bëjnë diçka që…

DIAGNOSTIKIMI I HERSHËM I KANCERT TË GJIRIT SHPËTON JETË

1️⃣Muaji tetor është muaj i vetëdijesimit për kancerin e gjirit, një prej sëmundjeve më të shpeshta te gratë. 2️⃣Kanceri i…