Masakra në familjen Berisha në Suharekë

21 vjet më parë, forcat serbe, fillimisht kishin shtënë me armë zjarri në drejtim të rreth 50 anëtarëve të familjes…

Nga hoteli në çadër, pas tërmetit familja në Laç jeton në oborrin e kishës

Ndue Kola së bashku me bashkëshorten e tij, Valbonën dhe tre fëmijët janë nxjerrë nga hotelet në Shëngjin dhe janë…

Familja mbretërore u bindet rregullave: Ushqimet e ndaluara në pallat

Edhe pse shpesh mendojmë se anëtarët e familjes mbretërore hanë saktësisht atë që dëshirojnë, e vërteta është krejt ndryshe. Përkatësisht,…

Familja njofton për ceremoninë e varrimit të Nexhmije Pagarushës

Bilbili i muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha ka vdekur sot në moshën 86-vjecare. Familja e saj ka njoftuar se e pamja…
error: