Arrestohet një person për falsifikim të listës së punëtorëve

Policia e Kosovës, pas hetimeve disa mujore, ka arritur të sigurojë dëshmi se një zyrtar pranë komunës së Novobërdës ka…

​Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit për mashtrim me subvencione dhe falsifikim të dokumenteve

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj caktimin e masës së paraburgimit ndaj…

Ngrihet aktakuzë ndaj një personi për falsifikim të dollarëve në Prizren

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër L.B., për shkak të dyshimit të bazuar…

I sekuestrohet viza nën dyshimin për falsifikim

Policia e Kosovës i ka sekuestruar vizën e lëshuar nga një shtet tjetër një personi në Aeroportin e Prishtinës “Adem…

Ngrihet aktakuzë ndaj 5 personave për falsifikim të parasë në Prizren

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve B.B., T.P., V.Z., L.E., dhe…

Një muaj paraburgim për kamarierët që shpërndanin para të falsifikuara

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje tridhjetë ditë, ndaj të pandehurve pesë personave për falsifikim…

6 të akuzuar dënohen me 15 vjet e 8 muaj burg për falsifikim të parave

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me nga dy vjet e gjysmë burg E.K., H.K., N.G., Z.K. dhe V.K. (1),…

​Ngritet aktakuzë kundër shtatë personave për falsifikim të parasë dhe mbajtja të armëve

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër…

Falsifikonin dokumentet duke rritur kilometrat e veturave për më pak pagesë doganore

Njësia e Auto Krimeve nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, pasi ka pranuar disa informacione inteligjente, rreth manipulimit apo…

Tre të arrestuar për falsifikim të parave në Mitrovicë

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit Mitrovicë, pas hetimeve paraprake, ka realizuar sot një operacion policor, i…