Nuk kaloi rezoluta për faljen e gjobave

Nuk ka kaluar në kuvend rezoluta e propozuar nga shefi i GP të AAK, Besnik Tahiri për falja e gjobave…

Tahiri: E domosdoshme dhe legjitime falja e borxheve ndaj bizneseve

Kryetari i GP të AAK Besnik Tahiri në emër të propozuesit të interpelancës me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës…
error: