Fadil Berjani rizgjidhet në krye të Shoqatës së naftëtarëve të Kosovës

Shoqata e ndërmarrjeve që merren me qarkullimin e naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikanteve “SHQNGL”, ka mbajtur sot mbledhjen…

Rriten sërish çmimet e derivateve, Berjani tregon kur do të stabilizohet tregu i karburanteve

Çmimet e karburanteve janë rritur sërish ditëve të fundit, përkundër që ditë më parë më parë ato kishin filluar të…

Shtrenjtimi i derivateve nuk ka të ndalur, qeveria lëshon ‘pe’ për marzhën tregtare

Shtrenjtimi i derivateve nuk ka të ndalur në Kosovë. Çmimi i naftës dhe benzinës është duke u rritur për çdoditë…

​Rritje e vazhdueshme e çmimeve të karburanteve, paralajmërohet të arrijnë deri në 1 euro e 80 centë

Invazioni ushtarak rus në Ukrainë po ka ndikim negativ çdo ditë e më shumë edhe në tregjet ndërkombëtare. Një krizë…

Paralajmërohet rritja e mëtejshme e çmimit të karburanteve në Kosovë

Çmimi i karburanteve është rritur ndjeshëm edhe në vendin tonë. Për një litër naftë apo benzinë tashmë duhet paguar edhe…

Berjani: BQK pranoi kërkesën për lirim nga provizioni për dorëzimin e monedhave të metalta në bankë

Kryetari i Shoqatës së Naftarëve, Fadil Berjani ka treguar se Banka Qendrore e Kosovës (BQK) është pajtuar lidhur me kërkesën…

Akuzohen bizneset që rriten çmimet përkundër që veprimtaria e tyre nuk ka pasur të bëjë me naftë

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve, Fadil Berjani thotë se është një lajm i mirë që në tregjet e ndërkombëtare ka…

Ligji për naftën të jetë i favorshëm për biznesin dhe shtetin

Tregtia me produkte të naftës dhe karburante duhet të përcaktohen me ligj, dhe jo me akte nënligjore. Kështu u tha…

Tregtia me produkte të naftës dhe karburanteve të rregullohet me ligj

Humbja, pastrimi i rezervuarve dhe kontrolli i cilësisë ishin çështjet kryesore që u ngritën gjatë shqyrtimit të Projektligjin për tregtinë…

​Pritet shtrenjtimi i mëtejmë i karburanteve

Çmimet derivateve të cilat janë ngritur këtë vit nuk pritet të ndalen me kaq. Shoqata e Naftëtarëve paralajmëron rritje edhe…