Fabrika e Birrës Peja ndriçohet me flamurin amerikan, në nderim të viktimave të 11 shtatorit

Sot 22 vjet më parë Shtetet e Bashkuara të Amerikës u përballën më sulmin më të madh terrorist në histori…

Raci: Vendimi i Gjykatës kundër ndërtimit të fabrikës së çimentos në Dollc

Beteja e qytetarëve dhe e Asamblesë Komunale të Klinës për kundërshtimin e fabrikës së çimentos në Dollc ka marr epilog…

Qytetarët e Klinës kërkojnë shfuqizimin e lejes për ndërtimin e fabrikës së çimentos

Shoqata për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Ambientit në Klinë e cila ka fituar betejën për drejtësi, kundër ndërtimit te fabrikës…

Qytetarët e Klinës ‘fitojnë’ betejën kundër ndërtimit të fabrikës së çimentos

Pas më shumë se tri vjetësh, qytetarët e Klinës kane fituar në betejën e tyre për drejtësi, kundër ndërtimit te…

“Sharrcem” realizoi investime milionëshe për mjedis dhe siguri në punë

Mbi 3 milionë e 800 mijë euro është vlera e investimeve totale (CAPEX) që ka realizuar kompania “Sharrcem” gjatë vitit…