Aeroplanët luftarakë amerikanë F-16 mbërrijnë në Kroaci

Dy aeroplanë luftarakë F-16 do të vendosen në bazën ajrore Pleso të Kroacisë sot për të kryer një stërvitje luftarake…

Aeroplani F-16 i Turqisë përcjellë helikopterin me ministrin e Mbrojtjes së Greqisë

Një aeroplan ushtarak turk ka hyrë në hapësirën ajrore greke dhe ka përcjellë një helikopter në të cilin ndodheshin ministri…

Falkoi klasik i SHBA, pesë variantet më të afta të F-16

Avioni F-16 Fighting Falcon ka hyrë në shërbim me forcat ajrore të SHBA në 1978, dhe sipas raportimeve të ekspertëve…