Zyrtarët shëndetësorë: Lia e majmunëve mund të bëhet endemike në Evropë

Të paktën 85 raste të konfirmuara janë identifikuar në tetë vende të BE-së, duke përfshirë Belgjikën, Francën, Gjermaninë, Italinë, Holandën,…

Raporti i PE-së: Shumë pak gra sipërmarrëse në Evropë

Ka shumë pak gra sipërmarrëse dhe të vetëpunësuara në Evropë, gjë që ndikon në zhvillimin e ekonomisë, tha Parlamenti Evropian…

Një numër vendesh në Evropë kufizojnë shitjet e vajit

Ashtu si pandemia shkaktoi mungesë të ushqimeve bazë, edhe pushtimi rus i Ukrainës ndërpreu furnizimet ushqimore me rëndësi strategjike, duke…

A e dini se cilat vetura kanë më shumë defekte në Evropë

Një studim i madh evropian i besueshmërisë së makinave dhe kënaqësisë së klientit ka dhënë rezultate interesante dhe një sërë…