Eurostat: Në BE, vetëm bullgarët kanë standard më të ulët se kroatët

Standardi i jetesës së qytetarëve në Kroaci në vitin pandemik 2020 ishte afërsisht një e treta më e ulët se…

Eurostat: Rreth 100 milionë qytetarë në BE përballen me rrezikun e varfërisë

Rreth 100 milionë qytetarë në Bashkimin Evropian u përballën me rrezikun e varfërisë vitin e kaluar. Zyra Evropiane e Statistikave…

Eurostat: Importet dhe eksportet e BE-së në rënie rekord gjatë 2020

Në vitin 2020, tregtia e BE-së me pjesën tjetër të botës u godit rëndë nga pandemia, sipas të dhënave nga…

Eurostat: Rënie rekord e tregtisë BE-Britani e Madhe

Shkëmbimet tregtare mes Bashkimit Evropian dhe Britanisë së Madhe pësuan një rënie rekord në janar, muaji i parë i divorcit…

Eurostat: Shkalla e papunësisë në BE arriti në 7,5 % në 2020

​Shkalla e papunësisë në Bashkimin Europian arriti në 7,5 % në muajin nëntor, sipas zyrës së statistikave të Bllokut, Eurostat.…

Eurostat: Kosova ka çmimet më të ulëta të rrymës në Evropë

Konsumatorët shtëpiakë të Kosovës sipas raportit më të fundit të agjencisë zyrtare të statistikave të BE-së, Eurostat, paguajnë çmimet e…
error: