Europol shkatërron rrjetin kriminal, operacion në 11 shtete

Kokainë, hashash e metamfetaminë: autoritetet në 11 vende u bënë bashkë për një mega-operacion që shënjestroi njërin prej rrjeteve më…

Europol: Arrestohen 142 të dyshuar për krime kibernetike

Në një aksion të koordinuar, të udhëhequr nga Britania e Madhe dhe të mbështetur nga Europol dhe Eurojust, u arrestuan…

Europol: Numri i sulmeve ndaj bankomateve po rritet në mënyrë dramatike

Numri i sulmeve ndaj bankomateve në Evropë po rritet në mënyrë dramatike, ka përcaktuar Europol, sipas mediave gjermane. Llojet e eksplozivëve…