Shqiptari kërcënon të dashurën në Itali: Më jep 5 mijë euro ose …

Një 40-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane pasi kërcënonte gruan me të cilën kishte një lidhje jashtëmartesore duke i…

Depozitat e shqiptarëve arritën në 9.2 miliardë euro në maj

Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, tregojnë se tendenca e shqiptarëve për të kursyer nuk është ndalur as në vitin…

Tre të arrestuar për falsifikim të parave në Mitrovicë

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit Mitrovicë, pas hetimeve paraprake, ka realizuar sot një operacion policor, i…

Kosova sfidohet me importin e madh të produkteve bujqësore – për një vit importoi rreth 200 milionë euro

Bujqësia është njëra ndër shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik në Kosovë, megjithëse mbetet shqetësuese prodhimi i ulët i produkteve bujqësore…

Aksioni kundër lëmoshë kërkuesve, ndalohet 83-vjeçari me 1150 euro në xhep

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj gjatë një aksioni për ndalimin e lëmoshë kërkuesve në qytetin e Ferizajt, ka ndaluar…

Kursi i këmbimit, euroja dhe dollari zhvlerësohen në raport me lekun

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën, leku forcoi pozitat në raport me monedhën evropiane euron si dhe me…

Një vit burg dhe 500 euro gjobë për mashtrim

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti Përgjithshëm ka dënuar me një vit heqje lirie dhe 500 euro gjobë të akuzuarin F.B.,…

Pa valutë kombëtare edhe pas 13 vitesh mëvetësi, shteti sfidohet nga dinari serb

Kosova edhe pas 13 viteve të pavarësisë nuk ka nxjerrë valutën kombëtare, ani pse për të pasur një të tillë,…

Euro në nivelin më të ulët që pas shpërthimit të pandemisë në Shqipëri

Që nga nisja e muajit dhjetor monedha europiane ka shënuar një dobësim të vazhdueshëm duke arritur nivelin më të ulët…

Kapen 242 euro fals

Një ankues mashkull kosovar ka raportuar se dy persona meshkuj kosovarë  kishin shkuar në market për t’i këmbyer 121 monedha…