Veseli përfundon vizitën në shtëpinë e prindërve të tij

Ish-kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, pas vizitës në shtëpinë e prindërve të tij në Mitrovicë, rreth orës 16:30, është larguar…

​EULEX: Ka mungesë të progresit të lëndëve të profilit të lartë

Misioni i EULEX-i  në prezantimin e Raportit të tij të dytë publik të Monitorimit Sistemik dhe Tematik në Drejtësi me…

​Kërkohet që viktimat e dhunës seksuale të marrin trajtim të duhur shëndetësor

“Krijimi i shërbimeve të specializuara për të mbijetuarit e dhunës seksuale”, ka qenë tema e diskutimit që është organizuar nga…

Osmani: Prona, mundësi për pavarësi ekonomike dhe fuqizim të zërit të grave dhe vajzave

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) dhe Forumi për Lidership dhe Diplomaci, kanë organizuar sot…

Osmani: Të respektohen të drejtat pronësore

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) dhe Forumi për Lidership dhe Diplomaci, kanë organizuar sot…

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale pret në takim shefin e EULEX-it

Paraditen e së mërkurës, kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, ka pritur në takim Shefin e…

EULEX dhuron donacion për SHKK-në

Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm që gëzon tash e disa vite me Misionin e Bashkimit…

8 vjet nga vrasja e policit të EULEX-it në veri

Para tetë vitesh një pjesëtar i misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit, është vrarë në veriun e Kosovës.…

EULEX-i dhe Policia zhvilluan një bazë të dhënash për ta lehtësuar hetimin e krimeve të luftës

Një bazë e të dhënave për ta lehtësuar hetimin e krimeve të luftës dhe zhdukjeve me forcë është zhvilluar nga…

EULEX: Deklaratat e Simmons përpjekje për të diskredituar misionin

Misioni i EULEX-it në Kosovë ka reaguar pas raportimit të Malcolm Simmons në Kuvendin e Kosovës, duke thënë se deklarata…
error: