​Kurti: Agjencinë Kosovare të Akreditimit synojmë ta bëjmë tërësisht të pavarur

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti edhe një herë ka fajësuar qeverisjet e kaluara për sistem arsimor të dobët. Ai ka…

​Kurti: Agjencia e Akreditimit do të jetë e pavarur, synojmë kthimin e Kosovës në ENQA dhe EQUAR

Kryeministri Albin Kurti deklaroi sot se Agjencia e Akreditimit (AKA) tani e tutje do të jetë krejtësisht e pavarur. Sipas…