Latifi: Masat janë marrë si rezultat i situatës epidemiologjike, Kosova me më së paku raste të vdekjes në rajon

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, gjatë raportimit para komisionit për Shëndetësi lidhur  me menaxhimin e situatës epidemiologjike me COVID-19 tha…

Ministri Latifi raporton sot për menaxhimin e situatës epidemiologjike me COVID-19

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi do të raportojë sot para deputetëve anëtarë të Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. Latifi…