Dita e Teatrit, aktorja Kumrije Hoxha nderohet me çmimin për vepër jetësore

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në shënim të Ditës Botërore të Teatrit, ka ndarë çmimet vjetore për teatër, ku…

Enver Petrovci për herë të parë merr çmim nga Qeveria e Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka nderuar me çmimin për vepër jetësore në fushën e teatrit për vitin…

Enver Petrovci merr çmimin për vepër jetësore në fushën e teatrit

Aktori Enver Petrovci ka marrë çmimin për vepër jetësore në fushën e teatrit për vitin 2020, me rastin e ndarjes…

Takim i rastësishëm i Berishës dhe Petrovcit

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Hisen Berisha ka takuar  aktorin dhe regjisorin Enver Petrovci.…