Enver Idrizi: Kampionati i Karatesë ishte i nivelit evropian dhe botëror

Është zhvilluar kampionati i Kosovës në Karate nga ku dolën gjithsejtë 10 kampionë nga kategoritë e femrave dhe meshkujve të…
error: