​Hapet në kohë edhe qendra më e madhe e votimit në Fushë Kosovë

Në komunë e Fushë Kosovës është hapur me kohë  qendra më e madhe e votimit në shkollën fillore “Selman Riza”,…

Voton Enver Bajçinca i VV-së: Uroj që procesi zgjedhor të jetë korrekt

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Fushë Kosovës Enver Bajçinca ka votuar në zgjedhjet komunale. Ai ditën e sotme…

Bajçinca: Rruga dhe forca e ndryshimit në Fushë Kosovë është LVV me numrin 144

Kandidati i LVV-së, për kryetar të Fushë Kosovës, Enver Bajçinca, ka falënderuar të gjithë qytetarët për mbështetjen e treguar gjatë…

Bajçinca mbyll fushatën: Qeverisja jonë do të jetë pa korrupsion dhe pa nepotizëm

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Fushë-Kosovës, Enver Bajçinca në përmbyllje të fushatës së tij për zgjedhjet lokale që…

Bajçinca: Qeverisja aktuale në panik, sondazhet të fabrikuara

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës, Enver Bajçinca i shoqëruar nga kryetari i Kuvendit, Glauk…

Bogujevci mbështet Bajçincën

Kandidati i LVV-së për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës Enver Bajçinca, së bashku me nënkryetaren e Kuvendit të Kosovës,…

Bajçinca merr pjesë në aktivitetin e LVV-së për ndërgjegjësim për kancerin e gjirit

Kandidati i LVV-së për kryetar të Fushë Kosovës, Enver Bajçinca, ka marr pjesë në aktivitetin kushtuar Muajit të Ndërgjegjësimit për…

Bajçinca i LVV-së shpalos programin për investime kapitale

Kandidati i LVV-së për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës, Enver Bajçinca, ka shpalosur programin për investime kapitale, për mandatin…

Enver Bajçinca shpalos 6 shtyllat e programit qeverisës për Fushë Kosovë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Fushë Kosovës Enver Bajçinca ka shpalosur gjashtë shtyllat e programit qeverisës për mandatin…