Presidenti i EQAR: AKA mund të rikthehet shpejtë në EQAR dhe ENQA

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka pritur në takim presidentin e EQAR-it, Karl Dittrich dhe drejtorin…

​Kurti: Agjencinë Kosovare të Akreditimit synojmë ta bëjmë tërësisht të pavarur

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti edhe një herë ka fajësuar qeverisjet e kaluara për sistem arsimor të dobët. Ai ka…

​Kurti: Agjencia e Akreditimit do të jetë e pavarur, synojmë kthimin e Kosovës në ENQA dhe EQUAR

Kryeministri Albin Kurti deklaroi sot se Agjencia e Akreditimit (AKA) tani e tutje do të jetë krejtësisht e pavarur. Sipas…

AKA planifikon aplikimin në ENQA

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi dhe zyrtari i lartë Shkelzen Gërxhaliu, kanë zhvilluar një takim…

Projekti i financuar nga Ambasada Amerikane ndihmon plotësimin e kritereve për kthimin e AKA-së në ENQA

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe WUS Kosova mbajtën të martën Konferencën Virtuale me temën: “Sfidat e zbatimit të…