Kosova nuk favorizon blerjen e energjisë nga bizneset

Në Kosovë ekzistojnë shumë biznese që e prodhojnë energjinë elektrike përmes paneleve solare për përdorim vetanak, mirëpo nuk kanë mundësi…

Kosova e Danimarka nënshkruajnë dy letër-qëllime, vlerësohen gurthemel për marrëveshjet e ardhshme

Kosova dhe Danimarka kanë nënshkruar sot dy letër-qëllime, njëri për dhënien në shfrytëzim të një institucioni korrektues, si dhe tjetra…

“Güriş”, gjigandi i energjisë së ripërtëritshme, i pari në fushën e PEE-ve

“GÜRIŞ Holding”, i cili është një nga kompanitë e pakta në Turqi, me investimet e tij në fushën e energjisë…

​Në Obiliq inaugurohet Pilot Projekti për prodhimin e energjisë elektrike nga burimet e ri-përtëritshme

Nën organizim të Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe Komunës së Obiliqit sot është bërë inaugurimi i Pilot Projektit  për…