Çfarë tregojnë ëndrrat me makthe të luftës

Ëndrrat mund të ndihmojnë trurin të eliminojë të gjitha informacionet ose kujtimet e panevojshme gjatë përpunimit dhe ruajtjes së asaj…

Si ndikon gjumi në një dhomë të ngrohtë në ëndrrat dhe cilësinë e pushimit

Shumica ia atribuojnë ëndrrat e këqija stresit dhe ankthit. Por duket se ka edhe një arsye tjetër për ta që…

Pse shumica e njerëzve nuk i mbajnë mend ëndrrat e tyre?

Mënyra në të cilën janë formuar ëndrrat tona ka mbetur një mister në qarqet shkencore. Sot ne e dimë që…

Çfarë mesazhesh na dërgojnë ëndrrat?

Ne të gjithë ëndërrojmë, çdo natë, dhe megjithatë dimë shumë pak për ëndrrat dhe çfarë mesazhesh ato na dërgojnë në…