Asnjë investitor i madh strategjik, ekspertët: Ja në cilët sektorë duhet të orientohet Kosova

Kosova vazhdon të çalojë në tërheqjen e investimeve të huaja direkte, pasi viteve të fundit nuk solli asnjë investitorë të…

Përgjysmohen investimet e huaja në Kosovë, shkak jostabiliteti politik dhe korrupsioni

Në pesë vitet e fundit, Kosova nuk është parë vend atraktiv në sytë e investitorëve të huaj për të investuar.…
error: