Hyseni pret në takim zëvendëskryeministren Rexhepi dhe ministrin Latifi

Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës për Çështje të Pakicave dhe të Drejtave të Njeriut, Emilja Rexhepi bashkë me ministrin e…

Reagimet për masat e reja, flet ministri i Shëndetësisë

Pas reagimeve të shteteve fqinje lidhur me masën e vendosur për të hyrë në Kosovë, ministri i Shëndetësisë, Rifat Lafiti…

2022-ta shpallet vit i personave me aftësi të kufizuara

Shpallja e vitit 2022 nga Qeveria si vit i personave me aftësi të kufizuara në Republikën e Kosovës është bërë…

​Kërkohet që viktimat e dhunës seksuale të marrin trajtim të duhur shëndetësor

“Krijimi i shërbimeve të specializuara për të mbijetuarit e dhunës seksuale”, ka qenë tema e diskutimit që është organizuar nga…

​Krasniqi: Kosova si shtet multietnik s’ka hapësirë për dhunë e mos durim etnik

Nga janari do të jetë në funksion platforma online për raportimin e çfarëdolloj diskriminim që bëhet ndaj qytetarëve. Kështu tregoi…