Partitë nga radhët e komuniteteve, të ndara rreth shtyrjes së zgjedhjeve lokale

Partitë nga komunitetet jo shumicë kanë shprehur qëndrime të ndryshme rreth shtyrjes së zgjedhjeve lokale. Derisa nga Partia e Re…

Emilia Rexhepi pro shtyrjes së zgjedhjeve lokale për në pranverë

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Kosovës Emilia Rexhepi nga radhët e komunitetit boshnjak ka deklaruar se kanë kërkuar shtyrjen e zgjedhjeve…

Kurti uron Ditën e Turqve: Kjo ditë të shërbejë si simbol i integrimit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me zëvendëskryeministren Emilija Redžepi, priti në takime përfaqësuesit politikë, kulturorë e shoqërorë të…

Bajrami: Mësimin në distancë e ndoqën mbi 90 për qind e nxënësve

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka pritur sot ministren e Administrimit të Pushtetit Lokal, Emilia Rexhepi,…

Kurti bën thirrje për respektim të masave: Me disiplinë dalim më shpejtë nga kjo situatë

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministrja e Pushtetit Loka, Emilia Rexhepi, kanë qëndruar në Prizren…

Rexhepi: Nuk është momenti të kemi mospajtime

Ministrja e Administrimit të Pushtetit Lokal, Emilija Rexhepi u shpreh kundër rrëzimit të Qeverisë Kurti, duke thënë se ekzekutivi duhet…