Më shumë se 2600 emigrantë në Kosovë, mbi 50 për qind vetëm nga Siria

 Kosova kohëve të fundit po përballet me numër të madh të emigrantëve dhe kërkesës për azil nga shtetas të vendeve…

Transportonin persona nga Siria, dy persona shoqërohen në stacionin policor

Dy të dyshuar me dy vetura janë ndaluar në magjistralen Pejë-Prishtinë, dhe në vetura kanë pasur duke transportuar persona nga…

Automjetet e një kompanie Taxi ndalohen me 52 emigrant nga Siria në Leposaviq

Njësitet policore kanë ndaluar 13 automjete të një kompanie Taxi në Leposaviq, në të cilat automjete gjendeshin gjithsejtë 52 emigrant…