​Emërohet bordi i përkohshëm i drejtorëve të Trepçës, KEK-ut, Postës dhe Infrakosit

Qeveria e Kosovës ka emëruar bordin e përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike “Trepça”. Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka…

Kurti emëron zëvendësministrat në tetë ministri

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në javën e dytë të marrjes së detyrës ka emëruar tetë zëvendësministra, të…