​Kritikojnë deputetët, RTK pagoi rreth gjysmë milioni euro një kompani fantome në emër të kompanisë “Pastrimi”

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk e miratoi raportin financiar të Radio Televizionit të Kosovës për periudhën korrik-shtator 2021.…

Rishikimi i buxhetit kalon edhe në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar Raportin me amendamente të Projektligjit për rishikimin  e buxhetit. I njëjti u…

​Stafi që paguhet e nuk shkon në punë bëhet temë diskutimi në Komisionin për Financa

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar Raportin e auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë të Administrimit të…

Eman Rrahmani: Marshi në solidaritet me popullin palestinez nuk dëmton raportet me Izraelin

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani derisa ka marrë pjesë më marshin në solidaritet me popullin palestinez që u mbajt…

​Miratohet programi i shpenzimeve prill-qershor për RTK-në, debate për punësimet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, ka miratuar në mbledhjen e sotme raportin për shpenzimet e Radio Televizionit të Kosovës…

Trajtimi mjekësor jashtë vendit, 6 milionë euro po mbulojnë vetëm 45 përqind të nevojave të qytetarëve

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e auditimit të performancës për administrimin e programit për trajtim mjekësor…

Deputeti i VV-së hedh kritika për menaxhimin e programit për trajtim të pacientëve jashtë vendit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e auditimit të performancës për administrimin e programit për trajtim mjekësor…

Rrahmani-Zemajt: Shikimin e ke goxha të mirë, por nuk po të dalin rezultatet

Zgjedhjet në Podujevë, u bën temë edhe në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike, ku po raportonte ministri i Shëndetësisë,…

Mungesa e kuorumit vazhdon të pengojë punën e Kuvendit të Kosovës

Tri seanca të Kuvendit të Kosovës kanë dështuar të mbahen gjatë kësaj jave si pasojë e mungesës së kuorumit. Deputetët…

​“Bechtel&Enka” mori 49 milionë euro dhe nuk kreu punët shtesë në autostradën “Arbën Xhaferi”

“Bechtel&Enka” mori 49 milionë euro dhe nuk kreu punët shtesë në autostradën “Arbën Xhaferi” Ministria e Infrastrukturës ka ekzekutuar paga…