​Pse është më mirë që të telefonohen kandidatët se sa t’u dërgohet email

Përzgjedhja e kandidatëve është bërë më e lehtë se kurrë. Sot me zhvillimin e teknologjisë rekruterët e kanë më të…

​Si duhet që ta emërtoni CV-në dhe letrën motivuese?

Kur keni për të dërguar dokumente, madje edhe ato më të rëndësishmet si CV apo letra motivuese, zakonisht i gjithë…

​Disa këshilla se çfarë duhet të shkruani në “subject” të emailit

Pjesa “subject” në email mund të duket si më pak e rëndësishmja gjatë komunikimit, por nuk është kështu. Si për…

Çfarë duhet të shkruani në një email refuzimi pas intervistave të punës?

Kompanitë duhet të jenë të kujdesshme në mënyrën sesi i trajtojnë kandidatët prej momentit kur e publikojnë shpalljen e punës.…

Si t’i përgjigjeni me email ftesës për intervistë nga punëdhënësi? (Shembuj)

Ndonjëherë, nevojiten shumë përpjekje për të marrë vëmendjen e një punëdhënësi, duke filluar nga hulumtimi i kompanisë e deri tek…

​Si ta organizoni më mirë emailin tuaj?

Kontrolli i emailit tuaj duhet të jetë prioriteti juaj si në fillim të orarit të punës ashtu edhe kur e…