Del në ankand një ”Cadillac” i Elvis Presley-t

”Cadillac”-u tip ”Fleetwood Brougham”, dikur në pronësi të Elvis Presley ka dalë në ankand, deklaroi kompania ”British Car & Classic”.…

44 vjet nga vdekja e Elvis Presleyt

Elvis Presley u lind më 8 janar 1935 në Tupleo dhe vdiq më 16 gusht 1977 në Memphis, në moshën…

43 vjet nga vdekja e Elvis Presley-t

Elvis Presley ka lindur më 8 janar 1935 në Tupleo, dhe ka vdekur në më 16 gusht më 1977 në…