Në Gjilan hapet ekspozita e skulpturave monumentale

Në Gjilan është hapur të premten ekspozita e skulpturave monumentale, të propozuara nga artistët nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia e…

Hapet ekspozita “Kujtesa e Kosovës rambouillet”, dokumenton Konferencën e Rambujesë

Në kuadër të 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të martën është hapur ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet” e …

Hapet ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet”

Në kuadër të 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të martën është hapur ekspozita e fotografisë “Kujtesa e Kosovës rambouillet” e …

Hapet ekspozita “Rrugëtimi drejt Lirisë”

Në objektin e Ministrisë së Drejtësisë, është hapur ekspozita “Rrugëtimi drejt Lirisë”, me fotografi të fotoreporterit Alban Bujari. Ministri i…

Në Gjilan hapet ekspozita me punimet e realizuara nga fëmijët me nevoja të veçanta

Është hapur sot në Gjilan ekspozita me punimet të cilat janë realizuar nga nxënësit me nevoja të veçanta, të cilët…

Në Pejë hapet ekspozita e parë e akademikut Zuvdija Hoxhiq Berisha

Në Pejës hapet ekspozita e parë “Gjurmët Kosovë” e akademikut Zuvdija Hoxhiq Berisha. Dhjetëra piktura në forma e ngjyra jete…

Gjakova kujton 112 fëmijët e vrarë gjatë luftës së fundit

Gjakova ka kujtuar 112 fëmijët e vrarë e të masakruar nga forcat serbe në këtë komunë gjatë luftës së fundit.…

Angazhimi i Policisë së Kosovës gjatë pandemisë COVID 19 pasqyrohet përmes një ekspozite

Për të pasqyruar punën e Policisë së Kosovës gjatë pandemisë COVID 19 është hapur sot ekspozita “Uniformat blu” në sheshin…

​Hapet ekspozita “Uniformat blu” që pasqyron punën e Policisë së Kosovës në pandemi

Për të pasqyruar punën e Policisë së Kosovës gjatë pandemisë Covid-19 është hapur ekspozita “Uniformat blu” sot në sheshin “Skënderbeu”…

Artisti kosovar mban ekspozitë personale në Spanjë

Artisti kosovar Petrit Halilaj, ka paraqitur ekspozitën e tij të parë personale në Spanjë, me titull: Një korbi dhe uraganët…
error: