​Në Ditën e Çlirimit të Deçanit hapet ekspozita “N’rrugë drejt lirisë”

Në shënim të përvjetorit të çlirimit të Deçanit, është hapur ekspozitë me fotografitë e atyre që kanë dhënë kontribut për…

​Ekspozita që dokumenton gjenocidin serb të kryer në Kosovë

“Si u vra Kodi Etik i Hipokratit dhe si u shkelën ligjet ndërkombëtare të luftës”, është emri i ekspozitës së…

​Hapet ekspozita e të rinjve shqiptarë dhe serbë, apelohet edhe për bashkëpunime të tjera

Është hapur ekspozita e 30 të rinjve nga komuniteti serb dhe shqiptar në Kosovë, në lidhje me ballafaqimin me të…

​Hapen dy ekspozita në sheshin “Zahir Pajaziti”, synohet të mbahet gjallë memoria kolektive

Qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi gjatë gjithë ditës sw sotme të shohin dokumente dhe fragmente të shtypit, përmes…

Hapet ekspozita “Vullkani i Republikës” dhe “70 vjet Arkiv”

Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës ka hapur ekspozitën një-ditore “Vullkani i Republikës”, për nder të 40 vjetorit të demonstratave…

Hapet ekspozita “Shkëndijë shprese në marsin e përgjakur” në Deçan

“Shkëndijë shprese në marsin e përgjakur” titullohet ekspozita në shënim të përvjetorit të 24 marsit të viteve ’98 dhe ’99…

Hapet ekspozita për nder të 40-vjetorit të demonstratave të vitit 1981

Me rastin e 40 vjetorit të demonstratave të vitit 1981 është hapur ekspozita “Vullkani i Republikës” nga Agjencia Shtetërore e…

Në Gjilan hapet ekspozita “Ne jemi pranvera”, dedikuar grave të dëshmorëve

Me ekspozitën “Ne jemi pranvera”, me realizuar nga nxënësit e shkollës së artit pamor dhe këngë e instrumentale, Komuna e…

​Në Prekaz hapet ekspozita me fotografi të kullave të Jasharëve

Në 23 vjetorin e rënies së familjes së komandantit legjendar Adem Jashari dhe manifestimit Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës…