Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Krasniqi: Bizneset që mbyllen duhet të mbështeten

Mbyllja për dy javë për disa sektorë të bizneseve dhe pa ndonjë plan për përkrahje financiare të bizneseve ka ngritur…

Zgjedhjet e reja të mundshme, shkatërruese për ekonominë

Dështimi i zgjedhjes së presidentit do të detyronte vendin që të shkonte në zgjedhje të parakohshme. Mirëpo, nga këndvështrimi ekonomik,…

OAK: Të mos ketë asnjë kufizim pa përkrahje paraprake financiare

Oda e Afarizmit të Kosovës përmes një komunikate për media kërkoi nga institucionet e vendit që asnjë kufizim apo mbyllje…

Në pandemi qarkullimi në biznese ka rënë 60 përqind

Mes marsit dhe fillimit të nëntorit të vitit 2020, 23 përqind e ndërmarrjeve kanë larguar punëtorë nga puna. Rrjedhimisht, rreth…

​Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kundër shtrëngimit të masave: 60% e bizneseve do të falimentonin

Bizneset po vuajnë pasojat e pandemisë dhe fjalët se me rritjen e ndjeshme të rasteve me COVID mund të çojnë…
error: