Miftaraj: Vendimi i Qeverisë për uljen e pagave për gjykatës e prokurorë është i kundërligjshëm

Drejtori i Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), sot ka deklaruar se vendimi i Qeverisë për uljen e pagave për…

Miftaraj: Veprimet e Listës Serbe të dirigjuara nga Beogradi, BE duhet të reagojë ashpër

Zyrtarët serbë kanë vazhduar të paraqesin dorëheqjet e tyre në institucionet e Kosovës, duke kundërshtuar vendimin e Qeverisë së Kosovës…

​Njohësit e drejtësisë lexojnë ndryshe gjetjet e Projektit të Drejtësisë Botërore për Kosovën

Renditja e Kosovës në vendin e parë në Ballkanin Perëndimor për sundimin e ligjit nga Projekti i Drjetësisë Botërore (WJP),…

Miftaraj: Mos pagesa e pagave për mësimdhënësit konsiderohet vrasje e të drejtës për grevë

Mos ekzekutimi i pagave për muajin shtatori për punëtorët e arsimit për shkak se ishin në grevë po konsiderohet si…

As sot nuk janë ekzekutuar pagat, Miftaraj: Është persekutim ndaj grevistëve

Ministria e Financave nuk ka alokuar as sot deri në orën 16:00 pagat për grevistët. Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës,…

​Dhuna në familje, 1300 raste për gjashtë muaj, kritikohen prokurorët e gjyqtarët

Në sheshin “Zahir Pajaziti” është organizuar fushatë vetëdijesimi kundër dhunës në familje. Në përmbylljen e fushatës, u tha se janë…

Mbi 1300 raste të dhunës vetëm për gjashtë muaj

Me qëllim të informimit dhe vetëdijësimit të popullatës mbi dhunën në familje, është organizuar fushata vetëdijësuese kundër dhunës ne familje.…