Joseph: Gjendja aktuale në Ballkan është në favor të Rusisë, presidentët Vuçiq dhe Dodik të gatshëm për destabilizimin e rajonit

Situata e njëjtë që po mbizotëron në Ballkanin Perëndimor është duke shkuar në favor të presidentit rus, Vladimir Putin. Kështu…

​Joseph për KosovaPress: Takimi i Berlinit s’do të ndryshojë shumë dinamikën e dialogut

Takimi në Berlin ishte i rëndësishëm në “thyerjen e akullit” pas rritjes së retorikës armiqësore midis Serbisë dhe Kosovës. Me…