Maloku-Bërdyna: Qeveria ka prioritizuar reformën e arsimit të lartë

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna ka deklaruar se Qeveria e Kosovës ka prioritizuar reformën e…

Përurohet objekti i shkollës profesionale “Andrea Durrsaku” në Kamenicë

Është përuruar objekti i ri i shkollës profesionale “Andrea Durrsaku” në Kamenicë, i cili është investim i kompanisë Euro Sky…